Domů / Vaření (Strana 3)

Vaření

Přinášíme Vám unikátní a chutné recepty a rady spojené s vařením. Načerpejte inspiraci z naší online kuchařky.

Tip na večeři – Pastýřský koláč

Hledáte skvělou a rychlou večeři, kterou můžete připravit nejen pro sebe a partnera, ale třeba pro celou rodinu nebo i na večírek či posezení s přáteli? Pastýřský koláč je to nejlepší, co můžete připravit. Je skvělý, rychle hotový a pekl se ...

Čtěte více »

Tipy na saláty: Salát Coleslaw a Tzatziky

Rychlé, jednoduché a velmi chutné. Hledáte přesně takové saláty, kterými doplníte letní grilování, pečené maso nebo jednoduše každý oběd či večeři? Stokrát prosáklé zeleninové saláty vás už nebaví, chcete něco jiného a lepšího? Pak můžete vyzkoušet náš tipy na salát ...

Čtěte více »

Tip na polévku: Špenátová

Máte také rádi špenát? Často jím plníte maso, připravujete špenát s vejcem nebo přidáváte k pečenému vepřovému masu. Milujete jej natolik, že hledáte nové a nové recepty, kterými můžete své rodině špenát připravit. Je velmi dobrý pro lidské zdraví a také chutný. ...

Čtěte více »

Tip na oběd: Tvarohové knedlíky s jahodami

Jahodové knedlíky tak nějak patří k létu a letnímu času. Kdo si minimálně jednou nedá tento sladký oběd, pak jistě máte doma své oblíbené recepty. Bramborové jahodové knedlíky, kynuté knedlíky nebo velmi oblíbené tvarohové knedlíky. Na poslední zmíněné pro vás máme ...

Čtěte více »

Tip na oběd: Námořnické hovězí maso

Nemáte žádné další osvědčené recepty, proto se nepouštíte do ničeho riskantního? My vám přinášíme recept na námořnické hovězí maso. Je velmi chutné a oblíbí si jej jak muži, tak i ženy. Můžete jej podávat při sobotním či nedělním obědě, velmi ...

Čtěte více »

Tip na snídani – Ovesné kaše s ovocem!

Co si dát na snídani je vždycky tak trochu oříšek. Nutriční poradci doporučují jíst vyvážený poměr sacharidů, bílkovin a zeleniny. Rozhodně se tedy nedoporučují zpracované potraviny jako například koblihy, koláče a další sladká jídla. Dobrou alternativou je šunka, chléb, pomazánka, ...

Čtěte více »

Výborné těsto na pizzu – jako z pizzerie

Křupavé a měkoučké těsto, které chutná vždycky nějak jinak v pizzerii než když si jej připravíte doma. Jak je to možné? Přidávají snad do toho těsta něco speciálního? Nebo do něj dávají tajnou ingredienci? Mají speciální recept a pak také využívají ...

Čtěte více »