Kategorie: Vaření

spot_img

Tip na závin – vyzkoušejte kynuté těsto!

Závin nebo také štrúdl je jedním z neběžnějších moučníků, které se dostávají na český stůl. Babičky na něj nedaly dopustit a recepty se předávají z generace na generaci už dlouhé roky. Známe nejčastější náplň...

Tip na večeři – rozpečený hermelín v listovém těstě

Jste velkými milovníky listového těsta a sýrů? Ať už se děje cokoliv, pravidelně musí na všem stole být sýr, který si vychutnáváte? Vyzkoušet můžete spoustu receptů. Jste-li milovníky hermelínů, pak máte takřka...

Tip na snídani – Frittata s rýží, hráškem a žampiony

Hledáte tipy, které připravíte sobě či své rodině na snídani nebo k dobré večeři? Nejde dokola jíst jen pečivo se salámem a pár pomazánek, které připravujete dokola. Vyzkoušet můžete frittatu, kterou si můžete...

Tip na oběd – medové kuřecí řízky z trouby

Přemýšlíte, co své rodině uvaříte na oběd? Máte pár stálic, které máte rádi a vaříte neustále, ale rodina by ráda vyzkoušela něco nového a neokoukaného? Řízky milují snad všichni a ve chvíli,...

Tip na dezert – čokoládový koláč s pomerančovým likérem

Pečete pro svou rodinu na víkend vždy něco dobrého? Ke kávě, pro děti na svačinku nebo třeba pro návštěvy, které se na víkend ohlásí? Máte pár receptů, které pečete dokola, protože rodině...

Tip na poctivý oběd: Segedínský guláš jako od maminky

Jde o symbol maďarské kuchyně, ovšem v té české se segedínský guláš také velmi dobře zabydlel. Není divu, jde o poměrně jednoduchý recept, který nevyžaduje složité vaření a chutná všem, kteří mají rádi...

Tipy na pomazánky – jak udržet zdravé jídlo od snídaně?

Dali jste si na nový rok předsevzetí, že se budete zdravě stravovat? Snaha o lepší a zdravější kuchyni je určitě dobrá nejen pro kilogramy, kterých se zbavíte, ale třeba také pro vaše...

Tip na večeři: Chutný holandský řízek

Máte rádi mleté maso a tvrdé sýry, které se po rozehřátí krásně táhnou? Můžete to spojit a dát si holandský řízek. Směs mletého masa, ve kterém je sýr, který tomu všemu dodá...
Oblíbené